Hoe kan ik betalen?
Prijskeurig maakt gebruik van Mollie, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal en Paypal. Met Mollie kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal.

Prijskeurig.nl biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij Prijskeurig.nl kunt u betalen met de volgende betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.

Eventuele kosten van de diverse betaalmethode worden in het bestelproces aan u doorberekend.

iDEAL
Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Paypal
Prijskeurig ondersteunt Paypal. Paypal is vooral handig wanneer u vanuit een ander land besteld. 

Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Prijskeurig, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Betalen aan de postbode bij levering (Rembours)
Bij verzending onder rembours betaalt u aan de postbode bij levering van uw bestelling. U dient contant en gepast te betalen. Pinnen is nog niet mogelijk bij levering. Als u niet thuis bent dan gaat het pakket na de tweede keer aanbieden door PostNL naar het postkantoor. Daar kunt u eventueel wel betalen met uw pinpas. Bij rembours wordt € 25,00 aan orderkosten in rekening gebracht.
Volg ons ook op:

Volg ons ook op: